Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینا درخشنده (خواننده) گفت: «منو بشناس» هم میان خواننده ها همدلی ایجاد کرد و هم کار خوب و باکیفیتی است. چون یک تیم تصویربرداری حرفه‌ای کنار پروژه بودند و من هم از آن بسیار استقبال کردم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، یکی از نکات جالب آهنگ «منو بشناس» که در آن چهل خواننده از ایران می‌خوانند حضور خوانندگان نسل‌های مختلف موسیقی پاپ در کنار یکدیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از خوانندگان جوان و محبوب حاضر در این پروژه «سینا درخشنده» است. چهره‌ای که طی سال‌های اخیر با تک‌آهنگ‌ها و کنسرت‌هایش توانسته نظرات مثبت زیادی را به سمت خود جلب کند. به بهانه آهنگ منو بشناس و حضورش در این اثر سراغ سینا درخشنده رفتیم و دقایقی را با این خواننده هم‌کلام شدیم:

*پروژه «منو بشناس» چه ویژگی‌هایی داشت که شما قبول کردید تا حضور داشته باشید؟

-دلیل پذیرش حضور من در این پروژه هم همدلی بود که میان خواننده‌ها برقرار می‌کرد و من دوست دارم میان خواننده‌ها و همکارانم همدلی برقرار باشد.

*یعنی علت کم بودن کارهای چندصدایی در موسیقی ایران همین فقدان همدلی میان هنرمندان موسیقی است؟

-صد در صد درست است. من خواندن آهنگ‌های چندصدایی با همکاران خودم را دوست دارم ولی متأسفانه این اتفاق کمتر در ایران رخ می‌دهد. دلیلش هم بحث جدایی دارد. هر خواننده طرز فکر متفاوتی دارد و زمانی که کنار هم قرار می‌گیرند هرکدام یک ایده‌ای را مطرح می‌کنند. خیلی از پروژه‌های چندصدایی بوده که شروع شده اما پایانی نداشته است ولی پروژه منو بشناس در حالی به پایان رسید که پرودیوسری مثل جناب آقای «بهروز صفاریان» بالای سر کار بود. اگر یک پرودیوسر قوی مثل جناب آقای صفاریان در یک پروژه باشد قطعاً می‌تواند کیفیت خروجی کار خوب باشد.

*فکر می‌کنید پس از انتشار این آهنگ، مسیر جدیدی برای شنیدن کارهای چندصدایی در موسیقی ایران باز شود؟

-انتشار آهنگ منو بشناس اتفاق خوبی خواهد داشت و اگر مسیر جدیدی برای کارهای چندصدایی باز شود من اولین نفر هستم که بخواهم چنین قدمی بردارم.

*به جز چند آهنگ با موضوع ایران، سایر آثار این حوزه ماندگار نبوده‌اند. فکر می‌کنید آهنگ منو بشناس ماندگار شود؟

- ذهنیت مردم لحظه به لحظه نسبت به همه چیز تغییر می‌کند و الان واقعا نمی‌توانم پاسخ دقیقی بدهم. شاید به خاطر تعداد بالای خواننده‌ها و هر هنرمندی که در این اثر بوده است، مخاطب خاص خودش را دارد و مردم با آن خاطره دارند این امکان برای ماندگاری آهنگ منو بشناس زیاد است.

*تمایل دارید در آینده در قالب پروژه‌های شخصی خودتان آهنگی با موضوع ایران بخوانید؟

-حتماً این کار را انجام می‌دهم اما اگر بخواهم کاری با موضوع ایران بخوانم قطعاً دلی خواهد بود. قبلاً کارهای مناسبتی مثلاً با موضوع ماه رمضان داشته‌ام اما اگر بخواهم کاری برای ایران بخوانم در یک زمان مناسب و کاملاً دلی می‌خوانم.

*از تولید موزیک ویدیو منو بشناس برای من بگویید و چه تجربه‌ای برای خودتان داشت؟

-زمان فیلمبرداری من طولانی نبود ولی مسلماً کار خوب و باکیفیتی است. چون یک تیم تصویربرداری حرفه‌ای کنار پروژه بودند و باب آشنایی من با آن عزیزان شد. ایده موزیک ویدیو را مطرح کردند و بسیار از آن استقبال کردم و مطمئن هستم استقبال خوبی از آن می شود.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سینا درخشنده کنسرت میان خواننده ها سینا درخشنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۷۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟

تین نیوز

تاکنون تلاش های سه دولت برای به ثمر رساندن خط ریلی شلمچه-بصره به عنوان کوتاه ترین و کم هزینه ترین مسیرریلی اتصال به عراق، بی نتیجه مانده است.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر،  با شکل گیری حکومت جدید در عراق پس از سقوط صدام حسین در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی، روابط دو کشور همسایه ایران و عراق در همه ابعاد به خصوص اقتصادی و فرهنگی ارتقا یافت؛ به گونه ای که در سال های اخیر تجارت دو کشور به بیش از ۱۰ میلیارد دلار و تبادل زائر و گردشگر نیز به حدود سالانه ۹ میلیون نفر رسیده است. این در حالی است که زیرساخت های ارتباطی مناسب به خصوص در حوزه مسیر ریلی میان دو کشور وجود ندارد.

وجود مسیر ریلی که از نظر میزان حمل مسافر، بار و هزینه های نقل وانتقال نسبت به سایر مسیرها برتری دارد، می تواند روابط سطح بالای اقتصادی و فرهنگی کنونی را ارتقا دهد. اهمیت ایجاد خط ریلی در اوایل دهه ۹۰ شمسی با افزایش تبادلات اقتصادی و گردشگری بین دو کشور نمود پیدا کرد.

در میان مسیرهای ریلی که می تواند میان دو کشور احداث شود خط ریلی شلمچه-بصره در اولویت قرار دارد؛ زیرا این مسیر برای تکمیل به هزینه و نیز عملیات عمرانی کمتری نیازمند است. در حال حاضر خط ریلی شلمچه-بصره تنها نیازمند حدود ۳۲ کیلومتر عملیات عمرانی و ریل گذاری است که از این مسافت حدود ۱۶ کیلومتر نیز نیاز به مین روبی دارد.

توافق های پی درپی و بی نتیجه

در سال ۹۰ در زمان تصدی دولت دهم یک تفاهم نامه برای احداث خط ریلی مذکور میان دو کشور منعقد شد. این تفاهم نامه به دلایلی از جمله پایبند نبودن طرفین به مفاد تفاهم و نیز بحران داعش در عراق به مرحله اجرا نرسید. با تغییر دولت در ایران و روی کار آمدن دولت دوازدهم به دلیل اهمیت پروژه مذکور، اجرای آن مجدداً در دستور کار قرار گرفت و در سال ۹۳ یک تفاهم نامه جدید میان دو دولت به امضا رسید.

بااین حال به دلیل عدم ایفای تعهدات از سوی دولت عراق این تفاهم نیز حاصلی نداشت. در سال های ۹۶ و ۹۹ نیز تفاهم نامه هایی میان دو طرف شکل گرفت که هیچ کدام نتایجی درپی نداشت و نتوانست طلسم راه اندازی این خط ریلی را بشکند.

پس از این ناکامی ها دولت سیزدهم تلاش کرد با برطرف کردن موانع، این پروژه ملی و بر زمین مانده را اجرا کند. از همین رو با سفر وزیر وقت راه و شهرسازی در دی ماه ۱۴۰۰ به عراق یک توافق جدید میان طرفین شکل گرفت.

وزیر وقت راه و شهرسازی پس از این توافق اعلام کرد: «طلسم سال ها تفاهم نامه و مذاکره شکسته شد و این توافقنامه دارای یک زمان بندی مشخص است و یکی از بندهای آن این است که طی یک ماه آینده عملاً عملیات اجرایی شروع خواهد شد. توافق کلی به این شیوه است که شرکت راه آهن جمهوری اسلامی و شرکت راه آهن عراق به طور مشترک این پروژه را اجرا می کنند و ظرف ۲ ماه شرکت مشترک تشکیل خواهد شد.»

در نهایت پس از حدود ۲ سال در شهریورماه ۱۴۰۲ با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور ایران و شیاع السودانی، نخست وزیر عراق، سنگ بنای احداث این خط ریلی گذاشته شد.

مطابق وعده مسئولان مقرر شده تا این پروژه در طی ۱۸ ماه به بهره برداری برسد. با این وجود باگذشت حدود ۹ ماه از زمان تعیین شده، بررسی ها حکایت از آن دارد که عملیات های عمرانی از جمله مین روبی و حتی انجام مطالعات کافی برای احداث پل بر روی اروند نیز متوقف است.

حال باید دید آیا دولت سیزدهم می تواند با اجرای این پروژه در زمان باقی مانده طلسم بهره برداری از آن را بشکند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • گریه ناگهانی آقای خواننده در هنگام اجرای آهنگ در کنسرت | فیلم
  • پشت‌پرده آهنگ مشهور فریدون فروغی بعد از ۱۶سال فاش شد + ویدئو
  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • گشایش نمایشگاه مشق همدلی در قم
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران | وقتی او در مورد پایان رابطه عاطفی خود حرف می‌زند...
  • آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش